• Fri frakt vid köp över 1200 kr
  • Snabba leveranser (2-4 dagar)
  • Trygg betalning
Sök på sidan...

Handtvätt

Handtvätt

Handtvätt är den skonsammaste metoden för att rengöra din bil. Vi på Höganäs Rekondcenter tvättar alltid alla bilar för hand och vi arbetar enbart med kvalitetsprodukter. Vi erbjuder tvätt för personbilar, små lastbilar, skåpbilar, husbilar och mc. 

Hos oss kan du få din bil tvättad både invändig och utvändigt, vi polerar, vaxar och lägger även keramiska lackskydd.

DSC01707-1-concentrate

Handtvätt– Basic W1

fr 450 kr

Ta hand om din bil!  Valet för dig som vill ha en ren bil utan att kompromissa med utförandet och produkter.

Mjuk skonsam biltvätt för hand. Vi använder oss alltid av ny tvättvante och produkter av exklusiv kvalité. Hink med Grit Guard.

Speciell fälgrengöring, asfaltsborttagning,  skumtvättmedel, högtryckstvätt, schamponering för hand & avtorkning med silkeslen torkduk.

tvattpremium-scaled-concentrate

Handtvätt– Premium W2

fr 895 kr

Biltvätt på en ny nivå!  Denna tvätt ger en otroligt blank och hal finish med hydrofobisk effekt och en hållbarhet på 2-3 månader.

Mjuk skonsam biltvätt för hand. Vi använder oss alltid av ny tvättvante och produkter av exklusiv kvalité. I denna tvätt ingår dekontaminering av bilen i tre steg. Vi avlägsnar även flygrost och kalkbeläggningar. Hink med Grit Guard. Speciell fälgrengöring, asfaltsborttagning, skumtvättmedel, högtryckstvätt, schamponering för hand & avtorkning med silkeslen torkduk.

heltvatt-scaled-concentrate

Heltvätt– Basic Package W3

fr 950 kr

Utvändig och invändig tvätt!  För dig som vill ha en skinande ren bil både insida och utsida. 

Mjuk skonsam biltvätt för hand. Vi använder oss alltid av ny tvättvante och produkter av exklusiv kvalité. Hink med Grit Guard. Speciell fälgrengöring, asfaltsborttagning, skumtvättmedel, högtryckstvätt, shamponering för hand och torkning med silkeslen duk. Invändigt utför vi dammsugning, dammtorkning, fönsterputs & rengöring dörrgångar.

EXKLUSIVA PRODUKTER FRÅN LABOCSMETICA SOM ANVÄNDS

#Advanced Degreaser

#Primus

#P-Ray

#Purifica 

#Revita Wash & Coat

#Beneficia Sealant

 

 

 DET ÄR SKILLNAD PÅ BILTVÄTT OCH BILTVÄTT.

X