• Fri frakt vid köp över 1200 kr
  • Snabba leveranser (2-4 dagar)
  • Trygg betalning
Sök på sidan...

Webbutik

Polermedel Audace Cut Grov

249 kr

Artikelnr: LAB57 Kategorier: ,

Beskrivning

Labocosmetica Audace Supreme Cut Compound

Audace är en vattenbaserad produkt med mycket stark repavverkning redan på låga varvtal. Detta är möjligt tack vare en blandning av nyaste generationens slipmedel som fungerar med både roterande och oscillerande maskin och kan göra polerprocessen betydligt snabbare än med traditionella grova polermedel.

Audace fungerar extra bra på hårda underlag, som den nya generationens keramiska lacker. Men med rätt val av polerrondell kan den bli väldigt allsidig och fungera mycket bra även på så kallade “Sticky Paints”. Den här produkten är gjord för att eliminera grova repor, till och med så grova som efter P1000 slippapper. Men trots sin starka slipande effekt så lämnar den ändå en riktigt fin finish som liknar den från en medium polish. Tack vare att ytan är så fin och fri från hologram redan efter det grövsta steget så kan man gå direkt till #Fiero som avslutning. Audace är lätt att torka av, även från mjuka lacker, och dammar inte. Den innehåller inte heller några fillers eller lösningsmedel och är skonsam för användaren. VOC-free.

Den nya “Cold Cut Techology” gör att du kan ta bort repor på låga varv med låg värme och avsevärt minska risken för hologram och extra efterarbete.

Rekommenderade Pads: Med roterande maskin rekommenderar vi vår ullrondell och våra skummrondeller från Rupes.

Produkt som används av Top Detailers

Mer information

Varumärke

X