• Fri frakt vid köp över 1200 kr
  • Snabba leveranser (2-4 dagar)
  • Trygg betalning
Sök på sidan...

Webbutik

Derma Sealant Skinnimpregnering 250 ml

249 kr

Artikelnr: LAB46 Kategorier: ,

Beskrivning

Labocosmetica Derma Sealant skyddar skinnet genom att skapa en kemisk barriär, samtidigt som den bibehåller skinnets naturliga mjukhet, elasticitet och utseende.

Den innovativa vattenbaserade formulan innehåller mycket sofistikerade polymerer som vidhäftar vid materialet och skapar en slitstark yta som motverkar slitage, uttorkning och missfärgning och ökar skinnets livslängd. #Derma Sealant innehåller den exklusiva teknologin AQL-Active Quaternary Layer som skapar ett fysiskt lager som skyddar mycket effektivt mot mögel och bakterier. Produktens bakteriedödande egenskaper är mycket starka vilket gör att den dödar och förhindrar mögel som ingen annan produkt på marknaden.

Med en kontaktvinkel på 120 grader blir skinnet effektivt skyddat mot fläckar från vätska och missfärgningar från jeans. Produkten lämnar även en mycket fräsch doft efter sig.

Hur använder man #Derma Sealant?

Rengör först skinnet noga med #Derma Cleaner. Spraya sedan #Derma Sealant i en microfiber applikatorsvamp och massera ut i cirkelrörelser på skinnet och låt det sedan torka in. Upprepa efter en timme för optimalt skydd i minst 4 månader.

Mer information

Varumärke

X